Spis i Huset

Du kan spise i Husets restaurant Spisehuset på første sal eller i Bastard Café i stuen.

Kom forbi Spisehuset på 1. sal

Spisehuset byder velkommen til en hjemlig og festlig restaurant som emmer af varmt værtskab og forrygende madoplevelser. Spisehuset er klar med godt humør og en indbydende og bæredygtig menu samt masser af perlende drikkevarer. 

Restauranten ligger på første sal i Husets helt særlige, historiske bygning med synlige bjælker og har en hyggelig gård med planter, udendørs bar, musik og varmelamper til kølige aftener. Der er indgang både fra Magstræde og Rådhusstræde.

Gratis vin eller øl med Huset billet

Alle Husets gæster får et gratis glas øl eller vin i Spisehuset ved køb af mad, hvis de kan fremvise en billet til et Huset event samme dag.

For at gøre brug af tilbuddet, skal du booke bord eller dukke op i Spisehuset på samme dag som din koncert, teaterforestilling, standup-show eller andet event foregår.

Book bord via https://spisehusetkbh.dk/ eller duk op på dagen.

Fællesspisning hver onsdag aften

Spisehuset inviterer til fællesspisning hver onsdag aften for høje, lave, tykke og tynde. Alle farver, nationaliteter, køn og aldersgrupper er hjertelig velkomne som altid, for vi elsker forskellighed, og når vi krydsbestøver hinanden.

Menuen består af en appetitvækker og en hovedret af sæsonens råvarer, i høj kvalitet fra de bedste fødevareproducenter til 85 kroner. Prisen er inkl. en aperitif

Book bord via https://spisehusetkbh.dk/ 

Læs mere om Spisehuset

 

Toasts, fritter og nachos i Bastard Café

Husets brætspilscafé i stueetagen byder på helt særlige toasts, lækre sprøde fritter og fristende nachos. Derudover er der masser af lækre søde sager, som kan nydes over et brætspil eller en kop kaffe med Bastard Cafés egne bønner.

Læs mere om Bastard Café