Spisehuset

Se menu og book bord her

Kom forbi Spisehuset på 1. sal

Spisehuset byder velkommen til en hjemlig og festlig restaurant som emmer af varmt værtskab og forrygende madoplevelser. Spisehuset er klar med godt humør og en indbydende og bæredygtig menu samt masser af perlende drikkevarer. 

Restauranten ligger på første sal i Husets helt særlige, historiske bygning med synlige bjælker og har en hyggelig gård med planter, udendørs bar, musik og varmelamper til kølige aftener. Der er indgang både fra Magstræde og Rådhusstræde.

Økologiske råvarer

Spisehusets grøntsager er økologiske og kommer fra Stensbølgård i Hornsherred. Spisehuset får tomater, chili og auberginer fra Toftegaard, svampe fra Funga farm, skud og urter fra Nabo Farm, stracciatella- burrata- og ricottaost fra La Treccia, kød fra Grambogaard, ørred fra Bisserup Fisk og meget andet fra flere små, kvalitetsbevidste fødevareproducenter på primært Sjælland.

Spisehuset har valgt mindre, lokale, bæredygtige, fortrinsvis økologiske leverandører, som vi har gode relationer til, fordi det gør os i godt humør.

Særligt udvalgte drikkevarer

Spisehuset serverer let drikbare vine fra tønde til gode priser og har et supplerende kort med fine flaskevine, til dem som har lyst og råd.

I Spisehuset elsker vi bobler og har flere af slagsen, lige fra fizzante på fad, over cremant til de gode champagner på flaske. Sherry til mad er en af vores passioner, så kom an, hvis I vil prøve noget helt unikt. Og så er der vores lille drinkskort med de gode klassikere.

Bæredygtige priser

Spisehusets priser er oven i købet bæredygtige for folk med små lommer. Det gælder både maden, vinen og øllet. Du kan få 2 retter og 1 glas vin for under 250 kroner.

Gratis vin eller øl med Huset billet

Alle Husets gæster får et gratis glas øl eller vin i Spisehuset ved køb af mad, hvis de kan fremvise en billet til et Huset event samme dag.

For at gøre brug af tilbuddet, skal du booke bord eller dukke op i Spisehuset på samme dag som din koncert, teaterforestilling, standup-show eller andet event foregår.

Book bord via https://spisehusetkbh.dk/ eller duk op på dagen.

Fællesspisning hver onsdag aften

Spisehuset inviterer til fællesspisning hver onsdag aften for høje, lave, tykke og tynde. Alle farver, nationaliteter, køn og aldersgrupper er hjertelig velkomne som altid, for vi elsker forskellighed, og når vi krydsbestøver hinanden.

Menuen består af en appetitvækker og en hovedret af sæsonens råvarer, i høj kvalitet fra de bedste fødevareproducenter til 85 kroner. Prisen er inkl. en aperitif

Læs mere eller book bord

Læs mere om Spisehuset eller book bord på www.spisehusetkbh.dk

Følg Spisehuset på facebook og instagram via @spisehusetkbh

ÅBNINGSTIDER

Onsdag – Søndag kl. 16:30 – 22:00

KONTAKT

SPISEHUSET
Huset-KBH, 1. sal th
Rådhusstræde 13
1466 København K

info@spisehusetkbh.dk