Udlejning

Afhold alt fra fester til møder i Huset

Mangler du et sted til din runde fødselsdag, bryllup, firmafest, konference, møde, release, filmvisning eller noget helt andet?

Huset indeholder mange forskellige lokaler, så vi har noget til de fleste lejligheder.

Du finder finder både smukke, historiske omgivelser for din store fest i SalonK og lidt mere skæve rum som Husets Biograf og Spisehuset og derudover har vi vores mange andre scener; Musikcaféen, Xenon og Stardust, som er udstyret med professionel teknik, lyd og lys.

Har du spørgsmål omkring udlejning, eller vil du have råd til hvilket lokale, der passer bedst til dit arrangement, så skriv til os på info@huset-kbh.dk

Kig videre i hele København

Er den scene du ønsker ikke tilgængeligt på din valgte dato? Så vil vi gerne henvise til Københavns andre kulturhuse, hvor lokaleleje også er en mulighed.

Se flere lokaler i København via bookbyen.dk

Ny prisstruktur for Salon K fra 01.01.2022

Salon k udlejes gennem bookbyen.dk og fra 01.01.2022 træder en ny prisstruktur for lokaleudlejning i Københavns Kommunes i kraft, der får indvirkning på Salon Ks priser.


Her kan du læse mere om pristyper og brugertyper, for at finde ud af hvad der gælder for dig.

Andre lokaler i Huset udlejer vi genne direkte henvendelse. Kontakt info@huset-kbh.dk hvis du har spørgsmål til andre lokaler end Salon K.