Husets Biograf The Big Lebowski The Movie Drink-Along

Lej Husets Biograf

Husets Biograf drives af Foreningen Husets Biograf (FHB). Det er et almennyttigt (non-profit) kulturinitiativ baseret udelukkende på frivillig arbejdskraft. Foreningen ser det som sin fornemmeste pligt at imødekomme lokale græsrodsbevægelser, fremmede kulturer og velgørenhedsorganisationer. Yderligere danner biografen rammen om Københavns hæderkronede børnefilmklub. I Husets Biograf bliver der både vist kultklassikere, samt en hel række ukendte film. Unge filmkunstnere får ligeledes mulighed for at vise deres værker frem i Husets Biograf.

 

PRAKTISK INFORMATION

Kan anvendes til: film screenings, receptioner, filmklubber etc.
Max kapacitet: 63 personer
Faciliteter i biografen: Stole/lærred/fremviser
Faciliteter i biografens foyer: Bar/dankortmaskine/borde/stole
Mulighed for catering: Nej.
Rengøring:  Inkl. i lejeprisen.

 

KONTAKT

Jack Stevenson

Mail: jack.stevenson@mail.dk

PRISER OG BETINGELSER FOR LEJE

Download samlet liste over priser og betingelser her.

 

*Bemærk at priser er eksklusiv moms, og lejen udelukkende går til dækning af udgifter i forbindelse med vedligeholdelse af biografens udstyr.

 

YDERLIGERE INFORMATION

Biografen er bemandet en time før arrangementets start i de kategorier, der er beregnet til offentlige forevisninger/forevisninger med et større publikum (4 og 6 timer). Således er filmen gjort klar, caféen er åben og publikum har mulighed for at ankomme i god ro og orden. Efter forestillingen har publikum mulighed for at hygge sig en stund, hvorefter personalet sørger for rengøring samt nedlukning af tekniske faciliteter.

Hvad angår 1 og 2 timers kategorierne, er der ikke tid til publikumsmodtagelse og rengøring mv. Derfor er disse kategorier primært forbeholdt særlige arrangementer for en mindre, sluttet kreds.

30 minutters brug eller derunder:

Der er IKKE mulighed for at have et publikum tilstede i denne kategori! Kategorien er beregnet til test eller gennemsyn af ganske korte produkter.

1 times brug eller derunder:

Denne kategori er beregnet til situationer, hvor der ikke skal vises film, men hvor biografen skal danne baggrund for en anden, kortvarig aktivitet, der ikke kræver forudgående og efterfølgende forberedelse. Her er der ikke mulighed for at invitere et publikum. I særlige tilfælde kan denne kategori bruges til visning af en kort film for en eller to personer – fx i studieøjemed.

2 timers brug eller derunder:

Denne kategori er beregnet til møder og lign., hvor der skal vises en kort film. Bemærk, at det ikke er muligt at benytte denne kategori, hvis man vil vise film af spillefilmslængde.

4 timers brug eller derunder:

Denne kategori egner sig til visning af film af cirka 90 minutters varighed(eller derunder). Her er der mulighed for at arrangere offentlige forevisninger med tid til modtagelse af publikum og efterfølgende afrunding.

6 timers brug eller derunder:

Denne kategori egner til større arrangementer, hvor der skal være tid til caféhygge, debat, workshop med videre. Der er frit valg, om arrangementet skal holdes i dag- eller aftentimerne.